2011. december 27., kedd

Samsung NP350U2B-A02HU Ezüst Notebook - Jelenlegi ára: 179 900 Ft


 
Samsung SERIES 3 350U2B notebook
Pehelykönnyű, ultrahordozható
Tudd magad mögött az utat és a munkát egyszerre, stílusosan. A keskeny kávájú képernyő kompakt méretet, pehelykönnyű súlyt, prémium designt és maximális hordozhatóságot nyújt. Ezt a notebookot a netbookok könnyedségével viheted magaddal, de veled lesz a legújabb Intel® Core™ i3* kimagasló teljesítménye is.
Pehelykönnyű súly: 1, 4 kg
A mindössze 1, 4 kg súlyú, ultra kompakt design maximális hordozhatóságot biztosít, egy netbooknyi méretű külsővel. A kis méret azonban nagy teljesítményt rejt magában, hogy útközben se kelljen kompromisszumokat kötnöd. Kisebb csomag, nagyobb teljesítmény.
Keskeny kávájú kijelző
A kitűnő hordozhatóságot biztosító design része a rendkívül keskeny, mindössze egyujjnyi széles káva. A káva kisebb és könnyebb, mégis megfelelően védi a képernyőt. A notebookot így még könnyebben magaddal viheted, bármi is az úti célod. Bármerre jársz, a notebook prémium külseje mindenhol gondoskodik róla, hogy stílusosan jelenhess meg.
Tükröződésmentes kijelző
A tükröződésmentes, 12, 5 hüvelykes HD LED kijelzőn valóban részletgazdag és élénk színekkel telt képekben gyönyörködhetsz, akár a legvakítóbb napsütésben is. A képernyő matt felülete lecsökkenti a tükröződést, hogy a szemed hosszabb használat alatt se fáradjon el. Ráadásul a felülete ellenáll a porszemcsék és egyéb apró tárgyak okozta apró karcoknak is.
Sebességre tervezve
Száguldj végig a teendőiden a legújabb, második generációs Intel® Core™ i3 processzor hihetetlen sebességével. Érezd a processzor erejét a gyorsabb webböngészésben, a Microsoft Office sebességében és a zene - vagy videokonvertálásban. *Gyári opció.
Gyorsindítás
Száguldj végig a teendőiden a legújabb, második generációs Intel® Core™ i3 processzor hihetetlen sebességével. Érezd a processzor erejét a gyorsabb webböngészésben, a Microsoft Office sebességében és a zene - vagy videokonvertálásban. *Gyári opció.
Karcálló külső
Az állandó utaztatás igénybe veszi a notebookokat, és már rövid idejű használat után is megjelenhetnek az első karcok. A Samsung notebookot azonban a strapabíró Duracase külső védi meg a mindennapok harci sebeitől. A speciális karcálló felületnek köszönhetően sokáig stílusos marad a notebookod, és vadonatúj benyomást kelt.
  PowerPlus akkumulátor
A Samsung intelligens akkumulátortöltő-technológiájával az akkumulátor 1000 töltésen át megőrzi eredeti kapacitásának 80%-át. Ez háromszor olyan tartós, mint a hagyományos akkumulátorok, amelyek csak 300 töltésig képesek ilyen teljesítményt nyújtani. A Samsung akkumulátorai így sokkal gazdaságosabbak és környezetkímélőbbek, hiszen ritkábban kell új akkumulátort venni.
1, 3 megapixeles HD kamera
Dobd fel online videohívásaidat kristálytiszta képfelbontással, és örökítsd meg élményeidet élethű HD minőségben.
Csatlakozók
 
GyártóSamsungProcesszorIntel® Core™ i3-2330M (3M Cache, 2. 20 GHz)ChipkészletIntel® HM65 Express /Sandy BridgeKijelző12. 5 HD WXGA matt LED TFT 16: 9 (1366 x 768)Merevlemez320GB SATA 5400rpmOptikai_meghajtóopcionális külső író (nem tartozék)VideókártyaIntelŽHD Graphics integrált VGA vezérlőHangkártyaHD Audio, 2 speakersBillentyűzetmagyarAkkumulátor6 cellás lithium-ionMemória4GB DDR3 1066MHzOperációs rendszerWindows7 Home Premium magyar 64bitGarancia2 évInterfészekUSB 2. 0 (2db), VGA monitor kimenet, Gigabit LAN (10/100/1000), HDMI csatlakozó, Wireless LAN 802. 11 b/g/n (WiFi), Bluetooth v3. 0 + HSMultimédia4 az 1-ben kártyaolvasó, beépített webkamera 1. 3Mpixel"


Jelenlegi ára: 179 900 Ft

Az aukció vége: 2012-01-04 04:14
. Samsung NP350U2B-A02HU Ezüst Notebook - Jelenlegi ára: 179 900 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése