2011. október 31., hétfő

ADIDAS EURO 2008 UEFA focilabda eladó! Eredeti, új - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

ADIDAS EURO 2008 UEFA focilabda a képen látható új állapotban eladó! Teljesen új, még kibontva sem volt. Gyári csomagolásában, a csomag tartalmazza a felfújáshoz szükséges tűszelepet, a labdán az UEFA szabvány nyomásérték feltüntetve.
Néhány mondat az adás-vétel részleteiről:
Csak ajánlottan postázok, a mindenkori postai díjszabás szerint! A postaköltségként megadott ár csak tájékoztató jellegű, az elnyert tétel súlyának a függvényében, a kért csomagolás milyenségéből adódóan változhat! A pontos ár az egyeztetés alkalmával megbeszéltek alapján alakul ki, az elérhető legkedvezőbb árra törekedve. A postaköltség természetesen a vevőt terheli!
Személyes átvétel Budapesten a XX. kerületben a lakásomnál lehetséges.
A nyertes vevőt kérem, hogy 3 napon belül jelentkezzen, hogy egyeztetni tudjuk a tétel átvételének módját (posta, vagy személyes átvétel), s megbeszéljük a további részleteket. A kapcsolatfelvétel után még maximum egy hét áll rendelkezésre az adás-vétel lebonyolítására. Úgy érzem ez elég rugalmas, könnyen teljesíthető kérés, ezért kérek minden kedves vevőjelöltet, hogy csak a fentebb leírtak elfogadása esetén, ezen tények tudatában licitáljon!
Ha valamit kihagytam, vagy nem tiszta, illetve bármire kíváncsi vagy, akkor várom a kérdéseket, szívesen válaszolok!
Köszönöm, hogy benéztél, visszavárlak!


Jelenlegi ára: 2 999 Ft

Az aukció vége: 2011-10-29 23:32
. ADIDAS EURO 2008 UEFA focilabda eladó! Eredeti, új - Jelenlegi ára: 2 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése